sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Päivitystä mediaosumiin

Aika pitkään ehdin pitää näitä lehtileikkeitä skannerin vieressä odottamassa päivää parempaa, mutta nyt viimein sain ne tänne ihmisten ilmoille.

Elle kirjoitti Punavuoren Putiikista syyskuun muotiuutisissa:



Metro Live suositteli RööperiFestiä:



... samoin Hot Now


Ja sekä Metro että Helsingin Sanomat muistuttivat tapahtumasta vielä festipäivänä:





Seuraavaksi jäämme odottelemaan kuvamuotoista raporttia RööperiFestistä. Näin sanallisesti kuitenkin jo kiitos kaikille mukanaolleille mukavasta päivästä ja ilmanhaltijoille ihanasta säästä!

Hanna

maanantai 7. syyskuuta 2009

Myös Punavuoren Putiikilla shopataan myöhään

Punavuoren Putiikki osallistuu Helsinki Design Districtin järjestämään Late Night (S)hopping -tapahtumaan torstaina 10.9. Putiikki on siis auki iltayhdeksään, tule tekemään löytöjä uusista syysmallistoista.
Lue lisää Late Night (S)hoppingista Design Districtin sivuilta

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

dimun-malliston syyssirkus

Dimun-merkin syysmallisto sai innoituksensa nimensä mukaisesti vanhasta sirkusmaailmasta. Persoonalliset yksityiskohdat piristävät muuten yksinkertaisia ja linjakkaita naistenvaatteita.

Alla kuvia, jotka otti loistokuvaaja Emiliano Mel, mallina ihanainen Iina.











tiistai 1. syyskuuta 2009

Tango Finlandia

Miranda Lingerie:n syksyn ja talven 09 mallisto on intohimoinen ja ylellinen 'Tango Finlandia'.

Tango on keskeinen osa suomalaista kulttuuria ja kuvaa suomalaisten mentaliteettia ja melankoliaa. Suomalaisen tangon teemoihin kuuluvat rakkaus, suru ja kadoteut unelmat, joita usein kuvataan syksyn sateilla ja pimeillä illoilla. Melankolia kuuluu vahvana osana suomalaista tangoa, ja sen kaunis ja herkkä surumielisyys sekä pidättynyt intohimo ovat antaneet 'Tango Finlandia' -mallistolle sen herkkyyden ja selkeyden, sekä nautinnollisuuden.

Mallisto koostuu klassisesta mustasta ja luksusta tuo patinoitu hopea ja kulta. Syksyn naisten alusvaatemalleihin kuuluu silkkinen alusmekko sekä asu, johon kuuluu alushousut ja toppi. Ihana viime syksyn kevyt kaaritueton rintaliivimalli on uudistettu ja palannut mallistoon suuren suosion ja jatkuvan kysynnän vuoksi. Kaarituelliset liivit ovat uudistuneet ja mallia on sovellettu suuririntaisille naisille, jotta kaikki voivat nauttia kauniista alusasuista. Uutuutena mallistossa on miesten alushousut.