lauantai 22. toukokuuta 2010

ODD Week designmyyjäiset

Pikapostaus ennenku lähden: olemme tänään mukana Design Districtin myyjäisissä Dianapuistossa klo 11-16. Myyjäiset on osa ODD Week -tapahtumaviikkoa. Ohjelmassa leipää ja sirkushuveja, ja tietysti sitä designia. Nähdään siellä! :)



Nyt pikaisesti Putiikille pakkaamaan.

Hanna

torstai 13. toukokuuta 2010

Tyttöjen Päivä

Punavuoren Putiikilla vietetään Tyttöjen Päivää torstaina 20.5. Samana päivänä on myös Design Districtin Late Night (S)hopping -päivä, eli olemme auki 11-21. Koko päivä juhla-aikaa!

Tyttöjen Päivänä tarjolla vaaleanpunaista kuohuvaa, makeaa ja yllätyksiä.

Lisäksi koko päivän -20% alennus kaikista normaalihintaisista ostoksista tytöille tai vaaleanpunaiseen pukeutuneille. Eikä tässä ole mitään ikä- tai sukupuolirasismia mukana, jos tunnet itsesi tytöksi, se riittää alennuksen saamiseen. Jos et, niin parempi varmuuden vuoksi pukeutua vaaleanpunaiseen.

And the same in english:

Punavuoren Putiikki is attending the Late Night (S)hopping event on thursday 20th of May from 11am to 9pm with the Tyttöjen Päivä-event. Tyttöjen Päivä will be celebrated with pink goodies, bubbly and surprises.

All girls, or customers wearing pink or just feeling girlish, will get a 20% discount on all products. The offer is valid on Tyttöjen Päivä only.

tiistai 11. toukokuuta 2010

Sheriffi

Tyra soitti tänään päivällä ja kyseli oonko tulossa käymään Putiikilla, hänellä oli kuulemma mulle yllätys. Meidät oli nimetty Punavuoren Sheriffeiksi! Kiitämme nöyrästi kunniasta ja suuntaamme varmaan seuraavaksi ostamaan Sheriffipurkkaa...



Hanna

tiistai 4. toukokuuta 2010

Sunnuntaimyyjäisiä

Ensi sunnuntaina 9.5.2010 Punavuoren Putiikki matkaa peräti kaksiin myyjäisiin: Ofelia Marketiin ja Tampere Vintageen.

Ofelia Market siis Kulttuuriareena Gloriassa (Pieni Robertinkatu 12, Helsinki) klo 12-20, luvassa näköjään kaikkea muutakin ihanaa kuin vain me:





Tampere Vintage Pakkahuoneella klo 12-18, siis myöskin sunnuntaina:


(Kuvat lainattu tapahtumien sivuilta)

Listat muista myyjistä, ohjelmasta ja paljon muuta tapahtumien omilla sivuilla, joihin pääset kuvia klikkaamalla. Ihan ite linkitin :)

Sinne siis, tai jompaan kumpaan ainakin.

Terveisin,
Hanna