maanantai 21. kesäkuuta 2010

RANTAILUA

Nappaa mukaasi piña colada ja rantapallo! Tyran uudet uima-asut ovat juuri saapuneet rannoillemme!

Liikkuvatko lanteesi havaijilaisen hulan leppeissä tunnelmissa, keinuttavatko sinua 60-luvun Rion bossa nova-tahdit, vai soiko taustalla kenties Doris Day, kun astut rannalle kesäisenä päivänä?

Siskot, unohtakaamme niukat kolmiobikinit - on aika palata somiin retromalleihin, jotka koristavat rantojen kaunottarien peput raikkailla raita- ja pilkkukuoseilla.

Näissä uima-asussa pysyt tyylikkäänä myös uimarannan haastavissa olosuhteissa. Suosittelemme yhdistämään uimapukuun mansikkamargaritan, rantaturbaanin, huikeat korot tai paljaat varpaat au naturel - valinta on sinun. Selvää on, ettei aurinkorasvan levittäjistä pitäisi olla pulaa. Asut kestävät myös pulahduksen aaltoihin - ja vähän taidokkaammatkin kuviokelluntamuodostelmat.

Nämä uutuuskuosit löydät Punavuoren Putiikista hintaan 60 - 75 euroa.

Kuvat: Alejandro Lorenzo, http://www.alorenzo.net
Mallit: Jackie O'lantern, Lola Manchego

Terveisin
Tyra

perjantai 11. kesäkuuta 2010

Bambutunikoita- ja tietoutta



Bambutunikoita on tullut Putiikille lisää, mustana ja punaisena (75 euroa). 
Ellenillä päässä Origamipanta, joita myös löytyy Putiikilta (34-45 euroa).

Nyt vuorossa vähän tietoa bambusta tekstiilinä...

Bambu on 100% luonnonmateriaali, joka on ympäristöystävällinen ja ekologinen.
Bambu on erittäin hengittävä ja suuren kosteuskyvyn omaava materiaali, joka tuntuu iholla miellyttävälle: kuumalla ilmalla viilentävälle ja kylmällä lämpimältä. Imukyvyltään bambu on puuvillaa 40% tehokkaampi!
Bambu kasvaa jopa yli puoli metriä vuorokaudessa, se kasvaa ilman lannotteita ja torjunta-aineita ja sen teollinenkäsittelykin on ympäristöystävällistä. 

Mutta mikä tärkeintä, yksikään viljelty bambu ei ole pois pandan ravinnosta!

Sara

torstai 3. kesäkuuta 2010

44 harjoittelupäivää takanapäin!

Laskeskelin juuri että kalenterin mukaan olen ollut 44 päivää harjoittelussa Putiikilla. Päivinä se tuntuu ihmeellisen lyhyeltä. Olen kai viihtynyt niin hyvin, että tuntuu että olisin ollut jo pidempääkin osana porukkaa. Tästä ajasta on jo jäänyt paljon hyviä muistoja mieleen, päällisin ajatus Putiikilla olemisesta on rento ja luova ilmapiiri, jossa välitetään toisistamme.
Nämä ajatukset tuli mieleen, koska yksi harjoittelija lähti tänään "lomalle". Tuntuu oudolta että hän ei ole huomenna paikalla. Lyhyessä ajassa hyvässä ilmapiirissä ihmisistä tulee todella tärkeitä.

Lämminhenkisiä kesäkuun päiviä,

Sara

Käsityö- ja desingmarkkinat 12.06 Espan puistossa!

Helsinki-päivänä 12.06 järjestetään Espan puistossa käsityö- ja desingmarkkinat, joihin mekin osallistumme! Ensimmäistä kertaa markkinoilla myös desingmyyntiä, joten kannattaa tulla paikalle! 
Markkinat ovat auki klo 10-18. 
Puistossa myös muutakin ohjelmaa, joten peukut pystyyn että on hieno keli! :)