torstai 23. joulukuuta 2010

Joulukalenteri

No eihän se sitten kuitenkaan mennyt niinku piti. Ajatus oli hyvä, toteutuskin lähti hyvin liikkeelle, kunnes sitten loppumetreillä hyydyttiin. Toivottavasti joulupukki tuo kuitenkin lahjoja.

Mutta ajatus tuli varmaan selväksi kaikille: meiltä saa Putiikilta hyviä joululahjoja melkein kenelle vaan, kannattaa tulla katsomaan. Olemme avoinna vielä tänään torstaina normaalisti klo 11-18. Sen jälkeen toivotamme kaikille:

Hyvää Joulua!

Hanna

P.S. Lainasin tuon iloisen jouluisen kuvan ehkä kaikkien aikojen hauskimmasta joululeffasta <:)

lauantai 18. joulukuuta 2010

Joulukalenterin päivä 17

17. päivän joulukalenterivinkki on taas menovinkki viikonlopulle. Joulu lähestyy uhkaavasti, joten mikäpä olisi mukavampaa kuin joulumyyjäiset! Lahjat mummolle, siskolle ja kaverille saman katon alka kätevästi ja mukavasti. Nyt viikonloppuna tätä iloa (ja meidän seuraa tietysti myös) olisi tarjolla:

Korjaamolla lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18







Ja We Got Beefissä lauantaina ja sunnuntaina klo 13-19


Ensi viikolla onkin sitten jo jouluaatto. Johan olet osallistunut kalenterikilpailuumme? Vielä viikko aikaa... :)
Hanna

torstai 16. joulukuuta 2010

joulukalenteri, päivä 16


Silkkinen yöpuku

Kuudennentoista luukun takaa löytyy ylellinen yöpuku. Tämä 100 % silkkiä oleva yöasu pitää varmasti lämpimänä, vaikka vähän onkin läpinäkyvä. Silkin ominaisuuksiin kuuvuvat todellakin erittäin hyvä lämmönsäätö ja mukavuus. Tämä asu sopii loistavasti pakettiin jollekkin erityiselle jota haluaa hiukan hemmotella...

Tyra

joulukalenteri, päivä 15


Pikkujoulut!

Tämän päivän luukusta löytyi lämminkuppi glögiä ja pipareita! Meillä oli Putiikilla pikkujoulut ja tarjosimme kaikille glögiä ja herkkuja! Kiitos siis kaikille vieraille sillä meillä oli todella mukavaa ja rattoisaa!!

Terveisin

Tyra tonttu

tiistai 14. joulukuuta 2010

Joulukalenteri, päivä 14

Tupsukorvakorut


Neljännentoista luukun sisältä löytyy nämä ihanat charlestontyyliset korvakorut jotka keinuvat ihanasti liikkuessa. Nämä kevyet korvikset voi helposti yhdistää juhlaasuun ja tuovat vähän väriä asukokonaisuuteen. Tupsuja löytyy erivärisistä tupsuista ja erilaisilla helmillä.


Tyra

maanantai 13. joulukuuta 2010

Joulukalenteri, päivä 13

Lucianpäivän kunniaksi kaksi jopa ajankohtaista vinkkiä:

Ensimmäinen on menovinkki keskiviikolle. Punavuoren Putiikki järjestää silloin pikkujoulut kaikille asiakkailleen ja ystävilleen. Tarjolla glögiä ja pipareita ja tietysti mahdollisuus tehdä uskomattomia joululahjalöytöjä. Siispä tonttulakki päähän, kaverit mukaan ja suunta Putiikille. Keskiviikkona siis. <:)


Toinen vinkki sopii hyvin paitsi joululahjaksi, myös tähän Lucianpäivän valoteemaan. Saimme viikonloppuna Putiikille myyntiin poola kataryna -lintuheijastimia. Kuvaa ei valitettavasti tähän hätään ole saatavilla, mutta yritän päivittää sellaisenkin vielä pikapuoliin. Nyt voit siis olla yhtäaikaa designuskottava ja näkyä liikenteessä. Ei huono yhdistelmä.

Muistathan osallistua Putiikin joulukalenterikilpailuun: kommentoi tätä tai jotain muuta joulukuun postausta. Parhaiten kommentoinut voittaa 40 euron arvoisen lahjakortin Punavuoren Putiikkiin!

Hanna

joulukalenteri, päivä 12


Sinisimpukka Korvakorut

Italian rannoilta tuodut sinisimpukankuorista tehdyt korvakorut löytyvät kahdennentoista päivän kalenterista. Näitä koruja on esillä putiikin hyllyillä, sekä MadeBy sivustolla, jos haluaa sieltä käydä katsomassa muitakin samantyylisiä koruja.

Tervesin

Tyra

Joulukalenteri. Päivä 11

Rannelämmittimet!

Nämä ihanat rannelämmittimet löytyvät joulukalenterin yhdennentoista päivän kohdalta. Silkkivuorelliset villarannekkeet pitävät varmasti ranteet ja siten myös kädet lämpiminä!! Alla muutama kuva erilaisista malleista joita löytyy Putiikista!!
Hintaa näille ihanuuksille tulee 42 €


Terveisin

Tyra

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Joulukalenteri, päivä 10

Jäi näköjään meiltä tuo 9. päivä vinkki kokonaan väliin.. Ja tämänkin päivän vinkin kanssa meinasi käydä vähän niin ja näin. Mutta siis parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

10. päivän vinkki on kukkaiset korvikset. Itse kukkaosa on pinkkiä nahkaa (kyllä, ihanaa <3) ja korvakoruosa mallia nappikorvis, materiaalina korumetalli. Ei sisällä nikkeliä, mutta äärimmäisen herkät voivat saada jotain oireita. Pyydettäessä nuo voi saada myös hopeisilla korvakoruosilla. Saatavilla We Got Beefin joulumyyjäisistä huomisesta sunnuntaista alkaen ja Putiikilta tiistaista alkaen.


Kukkakorvikset, nahkaa, 15 e.
Hanna

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Joulukalenteri, päivä 8

Kylmä jatkuu, joten jatketaan edelleen lämmin asuste -linjalla. Kahdeksannen päivän lahjavinkki on alpakkalangasta neulottu huivi. Huivi on mallia rinkula, kuten muuten se aiemmin mainittu trikooversiokin. Ja lanka on samaa ihanan pehmeätä alpakkaa kuin pipossakin. Sopivat siis hyvin yhteen. Kuvassa tulee vähän heikosti esiin tuo neulejälki, joka on varsin verkkomainen. 


Alpakkalangasta neulottu rinkulahuivi, 39 euroa.

Samalla menetelmällä neulottuna on muuten kaupalla myös jättineulepaitoja (180 e). Ja usko tai älä, reikäisyydestä huolimatta nää todella lämmittää!

We Got Beefin joulumarkkinat lähestyy, yritän saada sinne vähän uusiakin tuotteita myyntiin, joten sinne siis katsastamaan mitä on saatu aikaan. Käsi ylös kuka on tulossa?

Hanna

Joulukalenteri, 7. päivä

Joulukalenterin 7. luukku on oikeastaan menovinkki viikonlopulle. Tai jopa kaksi. Mutta molemmat on menovinkkejä, mistä takuuvarmasti löytää paljonkin joululahjaideoita.

Jos olet viikonlopun Helsingissä, niin käyhän katsastamassa We Got Beefin Joulumarkkinat:

Tai jos vietät viikonloppusi Turussa, niin sittenhän suuntaat Designmyyjäisiin:


Molemmat kuvat on lainattu tapahtumien sivuilta. Ja kuvia klikkaamalla lisätietoa.

Hanna

P.S. Meni vähän tiukille tämä päivämäärärajassa pysyttely....

maanantai 6. joulukuuta 2010

Advent calendae day six!

Mesh slip

This is what you will want to wear under all of your winter dresses and skirts! Stretchy but never skimpy, the mesh slip flatters and smooths out your figure while keeping you warm. Plus, with this slip, you won't have to worry about clinging wool hems this winter.

Price 84 €

sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Joulukalenteri, päivä 5

Viidennen päivän vinkki auttaa taas torjumaan talven tuiskuja. Puuvillatrikoosta neulottu huivi on paksu, painava ja lämmin. Puuvilla tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Tämä huivi on näyttävä lisä asuun kuin asuun. Värivaihtoehdot on kuvan harmaan lisäksi tumma tiilenpunainen ja musta. Hinta on 39 e, ei paljon kotimaisesta käsityöstä.


Huomenna on sitten taas itsenäisyyspäivä ja vuoden suurimman pukujuhlan aika. Itse taidan missata suoran lähetyksen Gogol Bordellon keikan takia, mutta miten on, aiotko sinä katsoa Linnan Juhlia? Kommentoimalla osallistut Punavuoren Putiikin joulukalenterikilpailuun

Hanna

P.S. Niin, tämäkin lahja sopii yhtä hyvin tytöille kun pojille. Eli sopiva vinkki kaverille, äidille, tyttö-  tai poikaystävälle, isälle, veljelle, siskolle, kenelle vain :)

lauantai 4. joulukuuta 2010

Advent calendae day four!

Bamboo/mesh top & hipster shorts

The foundations of any outfit, the classy bamboo top and hipster shorts form an ideal base layer that keeps you warm in cool weather and cool in warm. Wear them under anything. We think you'll love them.

Why bamboo, you ask?

Luxurious bamboo is a natural fibre that keeps you warm, dry and purring like a kitten with its incredible softness against your skin.

It's a bit like cashmere, but designed to be worn right next to your skin.

In cold weather, bamboo keeps you warm, and when things heat up, well, it keeps you cool. It drapes smoothly across your body without clinging, to show off those curves in just the right way.

...and psst - although this doesn't sound so glamorous, we know you'll appreciate it: bamboo wicks away moisture and is antibacterial to keep you fresh all day long. How's that for multi-tasking?

tyra

perjantai 3. joulukuuta 2010

Joulukalenterin päivä 3

Kolmannen päivän joululahjavinkki on ihanan pehmeästä ja lämpimästä alpakkalangasta käsin neulottu pipo. Myssymäisessä pipossa on jokaisessa erilainen rintakoru koristeena. Tämä lahjavinkki sopii muuten myös miehille, jos korullinen pipo tuntuu liian epämiehiseltä, voi korun ottaa itselle ja antaa pipon lahjaksi ilman sitä. Värivalikoima on suppeahko mutta laadukas: pipoja on valmiina mustana, mutta tilauksesta niitä saa myös muun värisenä.

Mallinukke Ellen tykkää koruista, joten hänellä on tietysti koristeellinen versio käytössä:



Alpakkalangasta käsin neulottu pipo, 55 e.

Kuvan on napattu puhelimen kameralla, joten kuvanlaatu on sitten sitä luokkaa myös... :)

Hanna

P.S. Alpakkalanka ei muuten kutita, ja se sopii usein myös villa-allergikoille.

torstai 2. joulukuuta 2010

Advent Calendar Day Two


With December nights turning increasingly dark and cold, here in Punavuori we have made something in which you can wrap yourself to ward away those chills. 
These bamboo fibre numbers will make you look like million dollars while keeping you toasty at the same time. We dare you to come to the shop to feel just how soft they are! 

All the bamboo items are available in sizes S-XL. 


keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Joulukalenteri, 1. päivä

Mietin pitkään, että minkälainen joulukalenteri tehtäisiin Putiikille tänä vuonna. Sitten se visio tuli: tänä vuonna Punavuoren Putiikin joulukalenteri on lahjavinkkijoulukalenteri! Joka päivä Putiikin blogissa ilmestyy yksi joululahjavinkki. Ja kukapa estää hyödyntämästä näitä vinkkejä myös synttärilahjoissa tai muissa muistamisissa. 

Ja jottei juttu jäisi vain meidän mielikuvituksemme varaan, niin haastan teidän kaikki osallistumaan suureen Joulukalenterikilpailuun. Se on helppoa.  Kommentoi tätä tai jotain muuta vinkkipostausta. Kerro oma vinkkisi, lempijoululahjasi, lahjatoiveesi tai mitä vaan. Paras kommentti (kyllä, tässä kohti käytämme täysin omaa mielivaltaamme ja valitsemme omasta mielestämme parhaan) palkitaan joulun jälkeen mahtavalla yllätyslahjalla. Ai että millä lahjalla? No eihän se olisi yllätys jos kertoisin. Mutta sen verran voin vinkata, että se varmastikin löytyy Putiikin valikoimasta... Lisävinkkejä mahdollisesti luvassa myöhemmin.

Ja sitten se kalenterin ensimmäinen luukku: Punavuoren Putiikin lahjakortti. Hyvä vaihtoehto silloin, jos ei tiedä ihan tarkasti mitä lahjan saaja haluaa, hinnan voi sovittaa oman budjetin mukaiseksi ja mikä parasta, tämä lahja on helppo paketoida :) 
Hanna