keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Jouluiset terveiset

Myyjäiset ja muut hässäkät ohi, nyt keskitytään vielä hetki joulun odottamiseen ja sitten sen viettämiseen. Siispä hyvä hetki kiittää kauniisti kaikki asiakkaita ja ohikulkijoita tästä vuodesta ja toivottaa kaikille tasapuolisesti: Ihanaa joulunaikaa ja vuodenvaihdetta!

Punavuoren Putiikki on auki tällä viikolla vielä torstaina normaalisti klo 11-18 ja perjantaina klo 11-16. Lahjat ehdit siis hyvin vielä hankkia. Sen jälkeen lähdemmekin sitten  joulun viettoon ja palailemme Putiikkitunnelmiin vasta ensi vuonna, eli torstaina 5.1.2012. 

Hätätapauksissa ja kovan ikävän yllättäessä meidät tavoittaa kyllä sähköpostilla ja puhelimitse.

Hanna :)

lauantai 17. joulukuuta 2011

Vielä kerran joulumarkkinoita

Tällä viikolla on sitten ainakin meidän osalta tämän vuoden viimeiset joulumarkkinat. Tällä kertaa Korjaamolla lauantaina 17.12. ja sunnuntaina 18.12. klo 11-17. Lisätietoa täältä.

Ja siksi siis Putiikki on tänään lauantaina poikkeuksellisesti suljettu. 

Joulunalusviikolla 20.-23.12 olemme auki normaalisti klo 11-18. Tervetuloa joululahjaostoksille!

Terveisin
Hanna

torstai 8. joulukuuta 2011

Tiptap - joulumyyjäisiä

Putiikki on loppuviikosta vähän epänormaalimmin auki, olemme nimittäin myyjäishommissa We Got Beefin -joulumyyjäisissä ja Ofelia Marketissa kulttuuriareena Gloriassa. Perjantaina 9.12. Putiikki on kokonaan kiinni ja lauantaina 10.12. auki klo 12-16. Hätätapauksissa saat meidät puhelimitse kiinni :)
Kuvia klikkailemalla lisätietoja tapahtumista.




Niin ja kaikkihan jo tietää, että joulumyyjäiset on erinomainen paikka selviytyä lahjaostoksista stressittömästi ja helposti!

Terveisin
Hanna

Messukuvia

Johan niistä Muotimessuista hetki ehti vierähtää, mutta alla vielä (kaivattuja) kuvia. Toisaalta, eiköhän noista aika hyvin käy ilmi meidän normaalia Putiikki-ilmettäkin, joten siinä mielessä ihan ajankohtaisia ovat edelleen!







Kaikki kuvat otti Minna Lehtinen.

Terveisin
Hanna