keskiviikko 18. elokuuta 2010

Rööperifest

Kuka muistaa vielä Rööperifest 09:ä? Sehän oli Punavuoren Putiikin ja Pulu Designin yhteinen syysjuhla, joka järjestettiin Punavuorenkatu 1:n sisäpihalla aurinkoisen syyskuun (no, satoi vaan ihan vähän päivän päätteeksi) alkupäivinä aika tasan vuosi sitten. Punavuoren Putiikki oli viettänyt pienimuotoisia avajaisia jo heinäkuun puolella, mutta koska suurin osa tutuista oli silloin vielä kesälaitumilla, päätimme järjestää mukavien naapureiden kanssa yhteisen isomman juhlan. Juhliahan ei ole koskaan liikaa!

Silloin meillä oli pitkän linjan suunnitelmana, että Rööperifestistä tulisi jokavuotinen tapahtuma, ja joku päivä se olisi koko Punavuoren oma kaupunginosajuhla. Ja arvatkaapa mitä, no se alkaa oikeastaan jo olemaan :)

Seuraavan vuoden alussa Pulu Design muutti pois meidän naapurista, joten jouduimme etsimään uusia festijärjestelijöitä kavereiksi. Rööperifest 2010:stä piti tulla vähän isompi kuin edellinen, mutta asiat lähtivätkin rullaamaan vauhdilla eteenpäin ja juhla alkoi paisua innostuneiden järjestäjien myötä isommaksi. Tänä vuonna valtaamme siis Fredantorin ja Punavuorenkadun välillä Albertinkatu-Fredrikinkatu. Torille tulee esiintymislava ja "vallatulle" Punavuorenkadulle markkina-alue.



Tapahtumapäivän ohjelma:
15.00 Alkujuonto
15.10 Momtastic
15.30 Raija Koso Duo
16.15 Mikko
17.00 Cellophane Flowers
17.45 Tommi Lindell
18.30 You and Me
19.15 Tia Cohen Goes Edith Piaf
20.00 Sahara Sextet
20.50 Bettie Blackheart

Raimo “Höyry” Häyrinen juontaa klo 15.00- 17.45. Vaihtojen aikana musiikkia soittaa Mikko.
Jone Nikula juontaa klo 18.20- 21.00. Vaihtojen aikana musiikkia soittaa dj Fiona Timantti.
Oikeudet muutoksiin pidetään.


Nähdäänhän Rööperifestissä!

Hanna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti