keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Joulukalenteri, 1. päivä

Mietin pitkään, että minkälainen joulukalenteri tehtäisiin Putiikille tänä vuonna. Sitten se visio tuli: tänä vuonna Punavuoren Putiikin joulukalenteri on lahjavinkkijoulukalenteri! Joka päivä Putiikin blogissa ilmestyy yksi joululahjavinkki. Ja kukapa estää hyödyntämästä näitä vinkkejä myös synttärilahjoissa tai muissa muistamisissa. 

Ja jottei juttu jäisi vain meidän mielikuvituksemme varaan, niin haastan teidän kaikki osallistumaan suureen Joulukalenterikilpailuun. Se on helppoa.  Kommentoi tätä tai jotain muuta vinkkipostausta. Kerro oma vinkkisi, lempijoululahjasi, lahjatoiveesi tai mitä vaan. Paras kommentti (kyllä, tässä kohti käytämme täysin omaa mielivaltaamme ja valitsemme omasta mielestämme parhaan) palkitaan joulun jälkeen mahtavalla yllätyslahjalla. Ai että millä lahjalla? No eihän se olisi yllätys jos kertoisin. Mutta sen verran voin vinkata, että se varmastikin löytyy Putiikin valikoimasta... Lisävinkkejä mahdollisesti luvassa myöhemmin.

Ja sitten se kalenterin ensimmäinen luukku: Punavuoren Putiikin lahjakortti. Hyvä vaihtoehto silloin, jos ei tiedä ihan tarkasti mitä lahjan saaja haluaa, hinnan voi sovittaa oman budjetin mukaiseksi ja mikä parasta, tämä lahja on helppo paketoida :) 
Hanna


1 kommentti: