keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Tangoa

Olin eilen Kutosella kuuntelemassa kun Darya & Månskensorkester soitti vanhaa suomalaista tangoa. Lämmittelemässä olleen Vallilan Tangon valitettavasti missasin, kun en taaskaan arvannut oikein keikan alkuaikaa...

Paikka oli ihan tupaten täynnä, ja oon ymmärtäny että niin muutki vastaavan tyyppiset lavatanssi/klubi-yhdistelmät mitä viime aikoina on järjestetty. Jäätiin sitten vaan miettimään, että kuinka paljon campia tuollaisessa kukkamekkomeiningissä loppujen lopuksi on. Koska joo, kyllä varmaan sitä vois vitsinä käydä kerran, mutta jos kaikki iskelmäiltamat on täynnä, niin johan siinä jonkunlaisesta oikeasi tykkäämisestä on kyse? Onko iskelmämusiikki siis in?

Näin vaateihmisenä aloin kaipamaan siitä oikeasta kukkamekosta jotain modernimpaa versiota. Itse ulkoilutin syksyllä mallistoon tulevaa kotelomekkoa, joka kyllä yksivärisyydessään tuntui kovin epäiskelmälliseltä. Jotenkin minusta tanssimusiikki vaan vaatii kukkia. Onneksi Darya näytti mallia, että yksinkertainen musta mekko voi olla todella tango (rock ei varmaan käy tähän adjektiiviksi?).

Tässä ei oo sama mekko, mutta kovin tyylikäs tämäkin, kato vaikka:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti